Davutlar MYO’da Sektör-Öğrenci Buluşması Gerçekleşti

16.03.2018
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) 14 Mart 2018 tarihinde "Kariyer Günleri’’ düzenledi.

Kariyer Günlerine her yıl olduğu gibi Kuşadası (Aydın), Bodrum (Muğla) ve Özdere (İzmir)’de bulunan turizm sektörünün en prestijli otelleri katıldı. Davutlar MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğin birinci bölümünde otel yöneticileri ve departman sorumluları otellerine ilişkin bilgiler verirken, istihdam edecekleri stajyer öğrencilerden beklentilerini ve çalışma koşullarını da aktardı.

Davutlar MYO öğretim elemanları tarafından hazırlanan ikramların verilmesinin ardından öğleden sonra gerçekleşen oturumlarda ise otel yetkilileri, öğrencilerle sınıflarda bir araya gelerek iş görüşmeleri gerçekleştirdi.