Davutlar MYO’da Narko Gençlik Eğitimi Gerçekleşti

11.04.2022
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) düzenlenen ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Eğitimi’, 5 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde, Aydın ve Kuşadası Narkotik Şube Müdürlüğü’nden gelen Polis Memurları Nilay Yavaşoğlu ve Mehmet Paldım gerçek hayattan örneklerle bilgi verdi.

Uyuşturucu maddeler, çeşitleri ve bu maddelerin vücuda etkileri hakkında bilgi veren Mehmet Paldım, toplumsal bilinç oluşturulması ve etrafta olan olaylara karşı duyarlı olunmasının önemine değindi. Uyuşturucu madde ile ilgili doğru bilinen yanlışlar ve yanlış bilinen doğrular üzerine konuşan Paldım, yapılması gerekenleri öğrencilere örnek olaylar eşliğinde aktardı.

Öğrencilerin sorularının cevaplanması ile devam eden eğitim, konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.