Davutlar MYO’da Cumhuriyet’in 100. Yılı Etkinliği Düzenlendi

30.10.2023
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulunda (MYO) 27 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Davutlar MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel, “Cumhuriyetimizin bütün coşkusunu yüreğimizde hissederek 100. yılımızda Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silâh arkadaşları ve şehitlerimizin aziz ruhları huzurunda en derin minnetlerimizle ve en yüce saygılarımızla eğiliyoruz.  Eğitim hayatına devam etmekte olan öğrencilerimize sağlık ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” dedi.

Etkinlikte, Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğr. Gör. Çiğdem Budak, “Cumhuriyet ve Kazanımları” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Etkinlik, çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.