Etkinlik kapsamında minik şef adayları el yapımı makarna, fajita, meyveli krokanlı pancake ve çikolatalı sufle yaptı. Başarılı bir sosyal sorumluluk deneyimini yerine getiren İkram Hizmetleri Programı öğretim görevlileri ve öğrencileri, sosyal sorumluluk kapsamında benzer etkinliklerin okul bünyesinde devam edeceğini dile getirdi.
Üniversitemizde, Dünya Felsefe Günü Kapsamında Sempozyum Düzenlendi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Gazetecilik Bölümü Dijital Yayıncılık Atölyesi’nden Yeni Podcastler
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu