Davutlar MYO 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

31.05.2022
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 17 Mayıs 2022 tarihinde Mehmet Öztürk'ün katkılarıyla Davutlar Aysume Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Mezuniyet Törenine;  Kuşadası Kaymakamı Saadettin Yücel, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Karagöz, Hayırsever Veli Kutlu, Davutlar Muhtarı Erol Yağcıoğlu, ERSA Kotan İnşaat Şirketinden Yönetici Erdoğan Kotan, Turizm Fakültesi Öğretim Üyeleri  Doç. Dr. Gül Erbay Aslıtürk, Doç. Dr. Tuğrul Ayyıldız, Doç. Dr. Ahu Yazıcı Ayyıldız,  öğretim üyeleri ve idari personeli katıldı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Aziz Bostan açılış konuşmasında, öğrencilere öğütlerde bulunarak sevginin her şeyin anahtarı olduğunu, doğruluk ve dürüstlükten ayrılmamaları gerektiğini vurguladı. Doç. Dr. Aziz Bostan, öğrencilere hayatları boyunca başarı dileğinde bulunarak konuşmasına son verdi.

Tören, Yüksekokul 1.'si ve Turizm İşletmeciliği Program 1.'si Mehmet Orhan'ın konuşması ile devam etti. Ardından Üniversitemiz Genel Sekreteri ve Kuşadası Kaymakamı konuşmalarını yaparak öğrencilere iyi dileklerde bulundular.

Tören sonrası Veli Kutlu, eşi merhum Emine Kutlu'nun anısına hayır yemeği ikramında bulundu. Öğrenciler, müzik eşliğinde eğlenerek mezuniyet coşkusunu yaşadılar.