Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Cumhurbaşkanımızın Açılışını Yaptığı Hastane Ek Binasına Acil Servis Taşındı

27.01.2022
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Üniversitemizi ziyaret ederek Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleşen toplu açılış töreni kapsamında açılışını gerçekleştirdiği Üniversitemiz Yeni Nesil Hastanesi Ek Binasına Acil Servis taşındı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in bulunduğu Acil Servis taşınmasında, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş ve öğretim üyelerimiz bulundu.

Üniversitemiz Yeni Nesil Hastanesi Ek Binasının sağlık alanında bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda, örnek teşkil edecek bir donanımla hazırlandığını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Hastanemiz ek binasının açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirmiş olmasının gururunu yaşıyoruz. Bölgemize ve Aydınımıza hayırlı olsun. Hastanemiz çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak” dedi.

Üniversitemiz Yeni Nesil Hastanesi Ek Binasında incelemelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “249 servis yatağı, 41 yoğun bakım yatağı ile toplam 290 yatak kapasiteli yeni acil servisin fiziki alan kapasitesi 5 kat, hasta kapasitesinin ise 2 kat arttı.  Bu veriler bölge hastanesi olma yolunda önemli adımlar.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN