Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Cumhurbaşkanımızı Üniversitemizde Ağırladık

15.01.2022
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ocak 2022 tarihinde Üniversitemizi ziyaret ederek, Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleşen toplu açılış töreni kapsamında Üniversitemiz Hastanesi Ek Binasının da açılışını gerçekleştirdi.

Programa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekilleri ile MKYK Üyeleri de eşlik etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, halka hitabının ardından kara yolu ile Üniversitemize gelerek kampüs alanını ve Üniversitemiz Yeni Nesil Hastanesi Ek Binasının açılışını yaparak Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'den hastanemiz ve Üniversitemiz hakkında bilgi aldı.

Kampüs programının ardından Atatürk Kongre Merkezi'ne geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, burada AK Parti Aydın İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısında partililerle bir araya geldi.

Program sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hediye takdiminde bulundu. Program, Adnan Menderes Demokrasi Müzesinde gerçekleşecek etkinlik için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kampüsten ayrılması ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN