Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Çocuk Üniversitemiz 2. Dönem Mezunlarını Verdi

17.07.2017
Çocuk Üniversitemiz 2. dönem “Genç Mühendisler” ve “Genç İletişimciler” programı mezunlarını Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda 14 Temmuz 2017 tarihinde düzenlenen etkinlikle uğurladı.

Mezun öğrencilerin sertifikalarının verildiği törene Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektörlük olarak ADÜ Çocuk Üniversitesini en başından beri desteklediklerini ifade ederek çocuk eğitiminin yurt dışında çok daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.  Dünya genelinde çocuk eğitimine verilen önemin arttığını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, günümüzde çocuk eğitiminin anne karnında başladığını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın mezun öğrencilerimize sertifikalarını vermesinin ardından mezuniyet pastası kesildi. Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Çocuk Üniversitemizin “Genç Mühendisler” ve “Genç İletişimciler” programına, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen öğrenciler katıldı. Toplamda 40 öğrencimizin mezun olduğu, 2 haftalık periyotlarla 4 dönemden oluşan Çocuk Üniversitesi, “Genç İletişimciler” ve “Doğa Dostu Gençler” programlarıyla devam edecek.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN