Çocuk Sanat Şenliğinin İkincisi Düzenlendi

17.05.2017
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Yrd. Doç. Dr. Ayşe Öztürk Samur ve Öğr. Gör. Emine İnci tarafından düzenlenen "II. Çocuk Sanat Şenliği" konulu etkinlik, 800 okulöncesi minik öğrencinin katılımıyla, 16 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan müzik korosu ve tiyatro gösterisi ile başlayan etkinlikte, Üniversitemize misafir olarak gelen minikler sergilenen gösteriler karşısında oldukça keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerimizin gösterilerinin bitmesinin ardından minik misafirler Üniversitemiz Tralleis Meydanı'nda kendileri için hazırlanmış çeşitli oyun parkurlarına geçti ve gün boyunca dilediklerince eğlendi. Minik misafirlerimiz parkurlarda Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimiz eşliğinde yarışırken, Ziraat Fakültemiz tarafından üretilen doğal dondurmalar minikleri oldukça mutlu etti.

Etkinlik, yarışmaların ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.