Çocuk İstismarı ve İhmalini Önleme Sergisi Düzenlendi

05.01.2023
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Çocuk İstismarı ve İhmali dersi kapsamında Psikoloji Bölümü öğrencileri tarafından 4 Ocak 2023 tarihinde ‘Çocuk İstismarı ve İhmalini Önleme’ başlıklı sergi düzenlendi.

Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özge Sarıot Ertürk’ün sorumlu olduğu  ‘Çocuk İstismarı ve İhmali ‘ dersi kapsamında bu yıl 4. düzenlenen sergi; çocuk istismarı ve ihmali konusunda farkındalık oluşturarak çocuğa yönelik kötü muamelenin önlenmesini hedefleyen projeler, konuyla ilgili röportajlar, animasyon filmleri, kutu oyunları, ürün ambalaj tasarımları gibi çalışmaları kapsıyor.

İnsan ve Toplum Bilimleri Dekan V. Prof. Dr. Hacer Harlak’ın tüm stantları gezerek bilgi aldığı proje, çocuk istismarı ve ihmalini önleme konusunda farkındalık oluşturarak,  çocuklara yönelik kötü muamelelerin önlenmesini hedefliyor.