Çocuk Gelişimi Programı Öğrencilerine Yönelik “Masal Anlatımı Etkinliği” Düzenlendi

03.05.2024
Üniversitemiz Aydın Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programından Öğr. Gör. Dr. Hilal Hatice Ülkü tarafından bölüm öğrencilerine yönelik “Masal Anlatımı Etkinliği” düzenlendi.

Etkinlikte Üniversitemiz emekli personellerinden masal anlatıcısı Ayşe Ekşi konuşmacı olarak yer aldı. Yetişkin ve çocuklara yönelik masal anlatma tekniklerinin aktarıldığı etkinlikte, masal anlatımında dikkat edilmesi gereken noktalar ve dinleyicilere uygun masal seçme konuları hakkında bilgi verildi. Öğrencilerin mezuniyet sonrası mesleki yaşantısında yardımcı olabilecek bilgiler aktarılırken, öğrencilere masal anlatma örneği sunuldu.

Öğrencilerin farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin artırılmasının amaçlandığı etkinlik, katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.