Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Çocuk Evinden Rektörümüze Ziyaret

15.11.2017
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aydın İli Koordinasyon Merkezi Müdürü Arif Karakul, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Songül Aslan Karakul, Öğretmen Tijen Ergündoğan, çocuk evlerinde kalan çocuklarla birlikte 10 Kasım 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının teşvik ettiği, çocuklarımıza rol model olacak örnek şahsiyetlerle tanışmanın hedeflendiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, çocuklarla bir süre sohbet etti. Çocuklar, üniversiteye adım atmanın, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ile tanışmanın verdiği mutluluğu dile getirirken, ileride gerçekleştirmek istedikleri hayallerini anlatarak,  Rektörümüz Bircan’a çiçek verdi.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Fransız Kültür ve Sanat Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Songül Aslan Karakul, sosyal sorumluluk projesi kapsamında  “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği” yapmayı planladıklarını ve bu şenliğe çocuk evlerindeki çocukları da dahil etmek istediklerini belirterek, şenlik hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a bilgiler verdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN