Çine MYO Programlarında ‘Tahıl Teknolojisi’, ‘Meyve ve Sebze Teknolojisi’, ‘Pasta ve Tatlı Üretim Teknikleri’ ve ‘Yeni Ürün Geliştirme’ derslerinde, öğrenciler uzaktan anlatılan ders uygulamaları çerçevesinde ekmek, simit, pasta, erişte, reçel gibi ürünleri kendi imkanları ile üretti. Öğrenciler ayrıca ‘Etkili Sunum Teknikleri’ dersi kapsamında belirlenen konularda sunular hazırladı.
Üniversitemizde Birleşmiş Milletler Konferansı 2025’in Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Rektörümüz, Türkiye Yazarlar Birliği Yönetim Heyeti’ni Makamında Ağırladı
Üniversitemizde, “Geçmişten Geleceğe Şehir, Kültür ve Medeniyet” Adlı Bilgi Şöleni Başladı
Öğretim Üyemiz, Bahçeşehir Koleji Kuşadası Kampüsü’nde Lise Öğrencileriyle Buluştu
Fen Fakültesi Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK 3501 Projesine Destek
Aydın MYO Öğrencilerinin 5 Projesine TÜBİTAK’tan Destek
Ziraat Fakültesi Öğrencilerine “Narko Rehber” ve “Narko Gençlik” Eğitimi Verildi
Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinden TÜBİTAK 2209-A Başarısı
Öğretim Üyelerimizin Yürütücülüğünü Üstlendiği Erasmus+ Projesinin İlk Buluşması Gerçekleştirildi
"Gülümseyen Çocuklar” Sosyal Sorumluluk Projesi Başarıyla Tamamlandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu