Çine MYO Programlarında ‘Tahıl Teknolojisi’, ‘Meyve ve Sebze Teknolojisi’, ‘Pasta ve Tatlı Üretim Teknikleri’ ve ‘Yeni Ürün Geliştirme’ derslerinde, öğrenciler uzaktan anlatılan ders uygulamaları çerçevesinde ekmek, simit, pasta, erişte, reçel gibi ürünleri kendi imkanları ile üretti. Öğrenciler ayrıca ‘Etkili Sunum Teknikleri’ dersi kapsamında belirlenen konularda sunular hazırladı.
Öğretim Üyelerimizin Projesine TÜBİTAK’tan Destek
ADÜ Yürütücülüğünde Geliştirilecek Proje, İki Boyutlu Malzemeler Alanında Yeni Ufuklar Açacak
Federasyon Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen’den Üniversitemiz Sporcularına Tebrik
Üniversitemiz Akademisyenlerinden TÜBİTAK 1001 Programında Önemli Başarı
Üniversitemizde “Temel Afet Farkındalığı Eğitimi” Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu