Çine MYO Programlarında ‘Tahıl Teknolojisi’, ‘Meyve ve Sebze Teknolojisi’, ‘Pasta ve Tatlı Üretim Teknikleri’ ve ‘Yeni Ürün Geliştirme’ derslerinde, öğrenciler uzaktan anlatılan ders uygulamaları çerçevesinde ekmek, simit, pasta, erişte, reçel gibi ürünleri kendi imkanları ile üretti. Öğrenciler ayrıca ‘Etkili Sunum Teknikleri’ dersi kapsamında belirlenen konularda sunular hazırladı.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu