Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Çine MYO’da “TÜBİTAK Proje Yazma Eğitimi” Verildi

17.10.2024
Üniversitemiz Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) Süleyman Pekgüzel Kampüsü Albay Mehmet Şefik Aker Dersliklerinde 14 Ekim 2024 tarihinde Bankacılık ve Sigortacılık, Süt ve Ürünleri Teknolojileri Programları öğrencilerine yönelik ‘‘TÜBİTAK 2209 – A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’’ ile ‘’TÜBİTAK 2209 – B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı’’ eğitimi gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen eğitimin başında Çine Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yakup Karaca'nın, destekleri için Rektörlüğe ve Proje ve AR – GE Ofisi Koordinatörlüğü ekibine teşekkürlerini sunmasının ardından, proje yapmanın önemi ile ilgili bilgiler paylaştı.

Proje ve AR – GE Ofis Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209 – A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “TÜBİTAK 2209 – B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı’’ kapsamında destek oranları, teşvikler ve projenin nasıl yazılacağı hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN