Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Çine MYO’da Tarımsal Destek, Kredi ve Projeler Paneli Gerçekleştirildi

26.12.2017
Çine Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) "Tarımsal Destek, Kredi ve Projeler" konulu panel 19 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Çine MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Okan Atay, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Proje Birim Amiri Abdullah Gülsever, TKDK İletişim Uzmanı Derya Daysal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çine İlçe Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Firdevs Bozkurt, Veteriner Hekim Ahmet İpci ve Vakıfbank Tarım Portföyü Temsilcisi Gamze Kartal’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Okan Atay' ın açılış konuşmasıyla başlayan panelde TKDK Proje Birim Amiri Abdullah Gülsever ve TKDK İletişim Uzmanı Derya Daysal, TKDK’ nın çalışma şekli, projeleri ve destekleri hakkında bilgiler verdi. Diğer panelistlerden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çine İlçe Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Firdevs Bozkurt ve Veteriner Hekim Ahmet İpci, Müdürlükçe verilen bitkisel ve hayvansal destekler ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Gamze Kartal ise Vakıfbank Tarım Portföyü, tarımsal krediler ve başvuru şartları hakkında sunum yaptı.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN