Çine MYO’da Süt Ürünlerine Dikkat Çekildi

18.05.2017
Dünya Süt Haftası’na dikkat çekmek amacıyla Üniversitemiz Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, 16 Mayıs 2017 tarihinde ilköğretim öğrencilerine süt ürünlerinin yararlarıyla ilgili bir eğitim verdi.

Gıda İşleme Bölümü Öğr. Gör. Ali Göncü ve Öğr. Gör. Şevki Çetiner koordinasyonuyla Aydın’ın Çine ilçesi Kavşit Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine “Süt ve Süt Ürünlerinin Yararları” konulu eğitimi gerçekleştiren öğrenciler, eğitim sonrasında çeşitli etkinlikler düzenledi. İlköğretim öğrencilerine süt ürünleri ikramı yapılarak, daha önce yapılan bir kampanya ile toplanan hikaye kitapları hediye edildi. Tüm gün oyunlar ve aktivitelerle keyifli anlar yaşayan öğrenciler, bu tür projelerin devam edeceğini söyledi.