Birimde ilk olarak buhar kazanı sistemi kurularak üretim çeşitliliğinin arttırılması amaçlandı. Bu proje ile 1 adet 500 kg kapasiteli çift cidarlı süt pişirme tankı, 1 adet 500 kg kapasiteli peynir teknesi, 1 adet kaşar eritme kazanı, 1 adet eşanjör, 1 adet kantarlı ve metal süzgeçli süt alım teknesi, 1 adet 500 kg kapasiteli salamura tankı, 1 adet 500 kg kapasiteli CIP ünitesi ve 1 adet santrifüj pompa birime kazandırılmış oldu.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu