Birimde ilk olarak buhar kazanı sistemi kurularak üretim çeşitliliğinin arttırılması amaçlandı. Bu proje ile 1 adet 500 kg kapasiteli çift cidarlı süt pişirme tankı, 1 adet 500 kg kapasiteli peynir teknesi, 1 adet kaşar eritme kazanı, 1 adet eşanjör, 1 adet kantarlı ve metal süzgeçli süt alım teknesi, 1 adet 500 kg kapasiteli salamura tankı, 1 adet 500 kg kapasiteli CIP ünitesi ve 1 adet santrifüj pompa birime kazandırılmış oldu.
Öğretim Üyemiz, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında Öğrencilerle Buluştu
ADÜ Dergi’nin 8. Sayısı Yayımlandı
ADÜ Anaokulunda Mezuniyet Coşkusu: Minikler Kep Attı
Mühendislik Fakültesi 2024-2025 Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Anaokulunda Yıl Sonu Sergi Heyecanı
Üniversitemiz Turizm Fakültesinden Uluslararası Kalite Başarısı: TYÇ Logosu Kullanım Hakkı Kazanıldı
Buharkent MYO, Netspeed’i Ağırladı: Öğrenci Merkezli İş Birliği Görüşüldü
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu