Çine MYO’da “Kariyer Günler” Etkinliği Düzenlendi

28.05.2024
Üniversitemiz Çine Meslek Yüksekokulunda (MYO) 22 Mayıs 2024 tarihinde “Kariyer Günleri” etkinliği düzenlendi.

Dr. Öğr. Üyesi İ. Bülent Helva'nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, Çine MYO mezun öğrencileri Beyhan Tabak ve Gönül Demir ile Girişimci Büşra Nur Çökmez konuşmacı olarak yer aldı. Kariyer deneyimlerinin paylaşıldığı etkinlikte, Dr. Öğr. Üyesi İ. Bülent Helva tarafından “Kariyer Günleri” ile mezunlarımızın kariyer yolculuklarındaki deneyimlerini aktarmalarının önemi vurgulanarak bu tür etkinliklerin, öğrencilerin gelecek planlamasında ve kariyer hedeflerinde yol gösterici olduğu belirtildi.

Etkinlikte konuşmacılar tarafından araştırmacı yaklaşımın, kendini sürekli yenilemenin ve çalışma azminin kariyer hedeflerinde ne kadar önemli olduğu vurgulanarak, öğrencilere hem öğrencilik döneminde hem de çalışma hayatında karşılaştıkları zorluklar ve bu zorlukları aşma yöntemleri, kendilerinden beklenen nitelikler ile yenilikçi iş imkanları hakkında hakkında bilgiler verildi.

Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.