Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Ali Göncü’nün yaptığı söyleşiye; Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Gıda Yük. Müh Emre Tümer, Hilal Un A.Ş.’den Gıda Teknikeri Uğur Ergin ve Özgörkey Gıda (Feast) – Unlu Hatlar Yöneticisi Gıda Müh. Bekir Davran konuşmacı olarak katıldı.
Söyleşide gıda denetimi ve sektör tecrübelerini öğrencilerle paylaşan konuşmacılar, mezun olacak olan öğrencilere mesleki tavsiyelerde bulundu.
Söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni'ne Katıldı
Sümer Kampüsü’nde Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
İŞKUR Gençlik Programı Kapsamında Eğitimler Başarıyla Tamamlandı
Üniversitemizden Milli Teknoloji Atölyesi Projesine Büyük Adım
İktisadi İşletme Müdürlüğü Personeline Kurban Bayramı Dolayısıyla Alışveriş Kartı Verildi
ADÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Koçarlı MYO 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Öğrencilerinden Mezuniyet Resitali
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu