Çine MYO’da “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi

18.10.2024
Üniversitemiz Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) 18 Ekim 2024 tarihinde Albay Mehmet Şefik Aker dersliklerinde öğrencilerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi" verildi.

Bağımlılığa karşı farkındalık oluşturmak ve bağımlılıkla mücadeleyi güçlendirmek amacıyla düzenlenen eğitim, Aydın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliğinde görevli Polis Memur Nilay Evren ve Rıdvan Eroğlu'nun sunumlarıyla gerçekleşti.

Eğitimde, “Narkotik Suçlarla Mücadelenin Önemi”, “Madde Bağımlılığı, Kullanımı ve Etkileri”, “Narkotik Maddeler Nelerdir”, “Uyuşturucu Satılan Yerler ile Kullanılan Mekanlar”, “Uyuşturucu Suçlarında Yasal Durum” ve “Madde Kullanımı ve Bağımlılığı ile Mücadele Merkezleri” hakkında bilgiler verildi.

Eğitim, Çine MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yakup Karaca'nın Aydın Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teşekkürlerini sunmasının ardından öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.