ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ 5. AYDIN TARIM VE GIDA FUARINDA ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİL ETTİ

23.02.2017
Çine Meslek Yüksekokulu 16-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen 5. Aydın Tarım ve Gıda Fuarına katıldı.

Yıllardır bölgedeki fuarlara ürettiği marka ürünlerle stant açarak katılan tek yükseköğretim kurumu olma özelliğini koruyan Üniversitemiz Çine Meslek Yüksekokulu fuardaki standıyla, başta Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Garnizon Komutanı Per. Albay Mehmet Parım, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan olmak üzere birçok mülki idare amirinin  yoğun ilgi ve beğenisini kazandı.

Yüksekokul son sınıf öğrencilerinin tamamının katılımının sağlandığı fuarda, öğrencilerin sektör temsilcileri ile tanışması, görüşmesi, staj ve iş olanaklarının arttırılması hedeflenerek Üniversitemiz ve Yüksekokulumuzun tanıtımına da katkı  sağlandı.

Yüksekokulumuz üretim birimlerinde marka olarak üretilen yirmiye yakın ürünün sergilendiği ve Yüksekokulumuz marka ürünlerinin katılımcıların  beğenisine  sunulduğu   Yüksekokulumuz  standında tanıtım broşürleri ile katılımcıların Üniversitemiz ve Yüksekokulumuzu yakından tanıması sağlandı.