Çine Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri Gerçekleşti

09.04.2021
Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği, 31 Mart ve 8 Nisan 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Öğr.Gör. Yakup Karaca’nın moderatörlüğünü yaptığı ilk oturumda Özel Bankacılık Müşteri Temsilcisi Hilal Esmer, Nazilli İİBFİşletme Bölümü Arş. Gör. Kemal Özdemir ve Aydanur Sigorta’dan Murat Yalçın konuşmacı olarak yer aldı. Konuklar, Bankacılık ve Finans alanında mesleki kariyerleri ve sektörel deneyimlerini öğrencilere aktardı.

Öğr. Gör. Şevki Çetiner’in moderatörlüğünü yaptığı ikinci oturumda ise Çine MYO Gıda İşleme Bölümlerinden mezun öğrenciler Pirsu-Meshul Müdürü Gökhan Gençler, İstanbul Kültür ÜniversitesiBeslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Gözde Ekici ve Burcu Kasap & Şarküteriden Burhan Öztürk kariyer basamakları ve alanları ile ilgili deneyimlerini öğrenciler ile paylaştı.