Çıldır Havalimanı Genel Müdüründen Rektörümüze Ziyaret

02.12.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Çıldır Havalimanı ve Turkish Airlines Flight Academy Genel Müdürü Sunay Karamık’ı, 1 Aralık 2016 tarihinde makamında ağırladı.

Turkish Airlines Flight Academy’nin, bu coğrafyadaki Türk Hava Yolları’na pilot yetiştiren en iyi pilot okulu olduğunu ifade eden Sunay Karamık, havacılık ve pilotluk mesleğini Üniversite akademisyenlerine ve öğrencilerine tanıtmak istediklerini, yapacak oldukları projelerde Adnan Menderes Üniversitesi’yle işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Çıldır Havalimanı’nda gerçekleşen bu tür eğitimlerin Aydın için bir şans olduğunu söyleyerek, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin bu eğitimlerden faydalanmaları için gerekli işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.