Cantemir Üniversitesinden Rektörümüze Ziyaret

21.07.2016
Romanya Dimitrie Cantemir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Alexandru Bogdan Murgu Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 20 Temmuz 2016 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarete Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Dış İlişkiler Ofisinden Uzm. Öncel Sencerman, Okt. Emre Dinçer katıldı. Üniversitemiz hakkında bilgi alan Prof. Dr. Murgu, ortak projelerde Adnan Menderes Üniversitesi ile işbirliğini geliştirmek istediklerini belirterek Türkiye’ye 26 kez geldiğini ve Türkiye’yi ve Türk insanını çok sevdiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Prof. Murgu’ya, Üniversitemizde devam eden altyapı çalışmaları, öğrencilere sunulan imkânlar, Üniversitemizde öğrenim gören yabancı öğrenciler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Prof. Murgu’ya, Üniversitemiz hediye paketini takdim etti.