Çanakkale Şehitleri için Çelenk Sunuldu

18.03.2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıldönümü nedeniyle Aydın Valiliği önünde düzenlenen törene katıldı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ev sahipliğinde gerçekleşen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende, Aydın Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği ve Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği tarafından Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz,  günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Lise öğrencisi Kübra Yılmaz’ın okuduğu şiirin ardından program, Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu’nun şehitler için dua etmesi ile son buldu.