Büyüklere Masallar Başladı

01.03.2019
Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Büyüklere Masallar" etkinliğinin ilki, 28 Şubat 2019 tarihinde Merkez Kütüphane Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Masalları her anlattığı kişide yeniden keşfettiğini dile getiren masal anlatıcısı Ayşe Ekşi,  "Masal gece gibidir. Herkesin gecesinde keşfettikleri farklıdır. O gecede bin bir sır saklıdır."  şeklinde masalı tanımlayarak masalların yaşının olmadığını söyledi.

Büyüklere Masallar etkinliğinin ilk masalı olarak kütüphane ruhuna uygun bir masal olan bilgeliği sevmek anlamına gelen Felsefe Taşı masalını anlatan Ayşe Ekşi, masalın sonunda katılımcıların sorularını cevapladı.

Masalların büyülü dünyasına yolculuk 9 Mayıs 2019 tarihine kadar belirli periyodlar halinde devam edecek.