Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Özcan Özdemir, Öğr. Gör. İlhan Avcu, Öğr. Gör. Büşra Şen Avcu, ve beraberindeki öğrencilerden oluşan Gastronomi ve Mutfak Topluluğu, MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin tarafından Meslek Yüksekokulunun mutfak atölyeleri, fiziksel ve teknik olanakları, yemekhânesi, amfi ve derslikleri gezdirilerek, müfredât hakkında bilgiler verildi.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu