Jüri ekibinde Üniversitemiz Davutlar MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ve Öğr. Gör. Hüseyin Gül’ün yer aldığı yarışmada katılımcılar; kuru incir, taze incir, çikolatalı kuru incir, incir reçeli, incir cipsi, incirli dondurma gibi taze incirin ana malzeme olarak kullanıldığı birbirinden ilginç tatlıları gastronomi uzmanı akademisyenlerden oluşan jürinin beğenisine sundu.
Taze incirin başkenti olarak bilinen Aydın’ın Buharkent ilçesinde, 17.’si düzenlenen Taze İncir Festivali’nde kadınlar tarafından hazırlanan farklı incir tatlıları festivale damga vurdu.
Festivalin sonunda, Aşçılık Lisesi öğrencisi Türkan Kaya yaptığı incir dolgulu kalburabastı ile birinci oldu.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu