Jüri ekibinde Üniversitemiz Davutlar MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ve Öğr. Gör. Hüseyin Gül’ün yer aldığı yarışmada katılımcılar; kuru incir, taze incir, çikolatalı kuru incir, incir reçeli, incir cipsi, incirli dondurma gibi taze incirin ana malzeme olarak kullanıldığı birbirinden ilginç tatlıları gastronomi uzmanı akademisyenlerden oluşan jürinin beğenisine sundu.
Taze incirin başkenti olarak bilinen Aydın’ın Buharkent ilçesinde, 17.’si düzenlenen Taze İncir Festivali’nde kadınlar tarafından hazırlanan farklı incir tatlıları festivale damga vurdu.
Festivalin sonunda, Aşçılık Lisesi öğrencisi Türkan Kaya yaptığı incir dolgulu kalburabastı ile birinci oldu.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu