Jüri ekibinde Üniversitemiz Davutlar MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ve Öğr. Gör. Hüseyin Gül’ün yer aldığı yarışmada katılımcılar; kuru incir, taze incir, çikolatalı kuru incir, incir reçeli, incir cipsi, incirli dondurma gibi taze incirin ana malzeme olarak kullanıldığı birbirinden ilginç tatlıları gastronomi uzmanı akademisyenlerden oluşan jürinin beğenisine sundu.
Taze incirin başkenti olarak bilinen Aydın’ın Buharkent ilçesinde, 17.’si düzenlenen Taze İncir Festivali’nde kadınlar tarafından hazırlanan farklı incir tatlıları festivale damga vurdu.
Festivalin sonunda, Aşçılık Lisesi öğrencisi Türkan Kaya yaptığı incir dolgulu kalburabastı ile birinci oldu.
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu