Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Buharkent MYO Oryantasyon Programını Tamamladı

10.10.2024
Üniversitemiz Buharkent Meslek Yüksekokulu (MYO) 2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimini, 9 Ekim 2024 tarihinde yeni kayıt yaptıran öğrencilerle MYO bünyesindeki Mehmet Parmaksızoğlu Konferans Salonu’nda bir araya gelerek gerçekleştirdi.

Programa, Buharkent Kaymakam V. Cuma Omurca, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kaya, Buharkent İlçe Emniyet Amiri V. Yusuf Keleş, Buharkent İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Solak, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. 

Programın birinci kısmında Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kaya’nın açılış konuşmasından sonra Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Gültekin Baysal ve Öğr. Gör. Yasin Başlar ile akademik personel Öğr. Gör. Sefa Akbaş tarafından öğrencilere dersler, sınavlar, staj, akademik takvim, danışmanlık, sosyal-kültürel etkinlikler, Buharkent’in ve MYO’nun fiziki imkanları hakkında bilgiler verildi.  

Programın ikinci kısmında ise Buharkent Kaymakamı, Buharkent Belediye Başkanı, ilçe emniyet amiri ve ilçe jandarma komutanı ile gerçekleştiren söyleşide öğrenciler, ilçeye dair beklentilerini dile getirdi.

Soru-cevap kısmının ardından toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN