Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Buharkent MYO Oryantasyon Programını Tamamladı

17.10.2022
Üniversitemiz Buharkent Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimini; 12.10.2022 Çarşamba günü bölümler bazında gerçekleştirilen oryantasyon haftasında sırasıyla Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Çocuk Gelişimi ve Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerle gerçekleştirdi.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Aytaç başkanlığında gerçekleşen toplantıya, müdür yardımcıları, akademisyenler ve idari personel katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından açılış konuşmasını yapan Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Aytaç, Buharkent’in Türkiye’deki sakin ve huzurlu yerlerden birisi olduğunu, Buharkent Meslek Yüksekokulu’nun da akademik ve idari kadrosuyla iyi bir yüksek eğitim kurumu olduğunu dile getirdi.

Oryantasyon eğitiminde Müdür Yardımcısı Öğr. Gör Dr. Gözde Çetin ve Öğr. Gör. İsmet Anık Baysal tarafından öğrencilere dersler, sınavlar, staj, akademik takvim ve danışmanlık konularında bilgiler verildi. 

Bölüm öğretim üyelerinin mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşmaları ve soru-cevap bölümlerinin ardından oryantasyon programı sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN