Buharkent MYO, Mülki İdare Amirlerini Kampüsünde Ağırladı

11.11.2022
Buharkent Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile Buharkent Mülki İdare Amirleri, 9 Kasım 2022 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda bir araya geldi.

Programa Buharkent Kaymakamı Alper Açıkgöz, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aytaç, Buharkent İlçe Emniyet Amiri Fatih Topaloğlu, Buharkent İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Solak, akademik ve idari personel ile yüksekokul öğrencileri katıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aytaç’ın açılış konuşmasının ardından ilçe protokolü öğrencilerin istek ve sorunlarını bizzat dinleyerek çözüm noktasında her daim yanlarında olduklarını söyledi.

Program Buharkent Kaymakamı Alper Açıkgöz ve İlçe protokolüne teşekkür dilekleri ile sona erdi.