Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Buharkent MYO, Mezunlarını Coşkuyla Uğurladı

12.06.2023
Buharkent Meslek Yüksekokulu (MYO) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 7 Haziran 2023 tarihinde Buharkent Belediyesi Sosyal Tesislerinde büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Mezuniyete, Buharkent MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kaya, Buharkent Kaymakamı Alper Açıkgöz, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Çine MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Erdoğan, Karacasu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Niyazi Küçük, Buharkent MYO Kurucu Müdürü Prof. Dr. Mesut Kırmacı, Buharkent MYO önceki dönem müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aytaç, ilçe protokolü ile akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenci aileleri ve davetliler katıldı. 

MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kaya’nın açılış konuşmasıyla başlayan tören, sırası ile gerçekleştirilen protokol konuşmaları ile devam etti. Dereceye girenlere plaketlerinin verilmesinin ardından, tüm öğrencilere başarı belgeleri dağıtıldı. Toplu fotoğraf çekimini takiben öğrenciler tarafından heyecanla beklenen kep atma seremonisine geçildi. Büyük bir coşku ile gerçekleşen mezuniyet töreni, Buharkent Belediyesi tarafından törene katılan tüm misafirlere gerçekleştirilen ikram ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN