BUHARKENT MYO’DAN ECDADA YOLCULUK

19.03.2018
Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla Üniversitemiz Buharkent Meslek Yüksekokulu öğrencileri Çanakkale Şehitliğine 11 Mart 2018 tarihinde ziyarette bulundu.

Buharkent Belediyesinin de destek verdiği ziyarette, Çanakkale Savaşı’nın cereyan ettiği toprakları görme fırsatı bulan Türkiye’nin dört bir yanından gelmiş olan öğrencilerimiz, duygu dolu anlar yaşadı. Öğrenciler her adımda ayrı bir gurur yaşadıklarını, anlatılan her kıssadan büyük fedakârlıklar ve dersler çıkardıklarını ifade etti.

Gençlerin tarihini bilmesi, bugünlere gelinirken nasıl büyük fedakarlıklar verildiğinin unutulmaması için öğrencileriyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Buharkent MYO Öğretim Görevlisi Mehmet Atik, bu kutsal toprakları her gencin mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini vurguladı.

Vatanı, milleti ve bayrağı için canından dahi vazgeçmiş tüm şehitlerimiz için dualar okunurken, öğrencilerimiz görevi başındaki askerlerimize de destek mesajı yolladı.