Buharkent MYO’da Yangın Eğitim Tatbikatı Gerçekleşti

29.04.2022
Buharkent Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yangın Eğitim Tatbikatı 20 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi uzmanlarınca verilen eğitime, akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Tatbikatta, Buharkent MYO binasının giriş katında senaryo gereği çıkan yangında MYO kurtarma ekibi tarafından tüm personelin ve öğrencilerin güvenli şekilde binadan çıkışı ve toplanma yerine intikali sağlandı. Tatbikatta, akademik ve idari personel, öğrenciler yangın söndürme cihazlarını nasıl kullanacaklarını uygulamalı olarak öğrendi.

Tatbikat sonrasında Buharkent MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Necati Çobanoğlu, tatbikat eğitimini veren Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi kadrosuna ve tatbikata katılan herkese teşekkür etti.