BUHARKENT MYO’DA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

18.12.2017
Üniversitemiz Buharkent Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Aydın Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle 13 Aralık 2017 tarihinde “Kan Bağışı Kampanyası” düzenlendi.

Kampanyada, özellikle kış aylarında azalan bağışlardan dolayı oluşan gereksinime dikkat çekilirken, öğrenciler ihtiyaç sahibi insanlara bir nebze olsun fayda sağlamanın kendilerini mutlu ettiklerini dile getirdi.

Buharkent MYO Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı “Eğitim anlamında verilen ciddi uğraşların, gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra öğrencilerimiz ile sosyal sorumluluk gerektiren hususlarda da çaba göstermeye çalışacağız.” dedi.

Personel ve öğrencilerin göstermiş olduğu yoğun ilgi memnun ederken, kampanyanın tekrarlanması dilekleriyle etkinlik son buldu.