Buharkent MYO’da “Çağdaş Sanat Yorumları” Etkinliği Düzenlendi

09.12.2022
Üniversitemiz Buharkent Meslek Yüksekokulunun (MYO) düzenlediği “Çağdaş Sanat Yorumu” adlı söyleşi Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun’un katılımıyla 7 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program; Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aytaç’ın açılış konuşmasının ardından Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun’un sunumuyla devam etti.

Etkinlikte; Pamukkale Üniversitesinde icra edilen sanat eserlerini, dünyadan farklı sanatçıların eserleriyle anlatan Orhun; sanatın evrenselliğine dikkat çekerken, sanatın milli kültürümüzden beslenmesinin gerekliliğinin altını çizdi. Doç. Dr. Orhun, kültür ve medeniyet havzamızın izlerini taşıyan her sanat eserinin geleceğe sağlam bir şekilde aktarılacağını ifade etti.

Program; Meslek  Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Aytaç’ın Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun’a hediye takdiminin ardından sona erdi.