Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Buharkent MYO, Belediye Başkanı Mehmet Erol’u Kampüsünde Ağırladı

03.11.2022
Buharkent Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, 2 Kasım 2022 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda bir araya geldi.

Programa MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aytaç, akademik ve idari personelle ile bir çok öğrenci katıldı.  Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aytaç, Öğrencilerin ziyaretine gelerek her zaman eğitim öğretimin destekçisi olan Belediye Başkanı Mehmet Erol’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Siz sevgili gençlere başarılı olmak gibi bir sorumluluk düşüyor. Lütfen hayalleriniz ve hedefleriniz olsun. Hedeflerinize giden yolda hocalarınızı zorlayan, bilgiye aç, donanımlı bireyler olmanızı istiyorum." dedi.

Öğrenci ve Yerel Yönetim buluşmaları kapsamında öğrencilerimize konferans veren Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ‘Yerel Yönetim’, ‘İlçe Belediyelerinin Yasal Sorumlulukları’, ‘Büyükşehir Yasası’ gibi konularda öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Belediye Başkanı Mehmet Erol, ayrıca ilçede yapılması planlanan sosyal ve kültürel etkinlikleri de öğrencilerle paylaştı.

Etkinlik, öğrencilerimizin görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN