Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

BU MUTLULUĞUN TARİFİ YOK!

22.02.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan düğünü yaptı, AYMELEK Derneği çeyizini aldı; Özgür Yılmaz ve Taner Çobanoğlu çifti dünya evine girdi. Yaklaşık 1 yıldır maddi imkânsızlıklardan dolayı gerçekleşemeyen düğün 20 Şubat 2016 tarihinde ADÜ Restorantta yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, düğün hediyesi olarak çiftin tedavi masraflarını üstlendi.

Engelli arkadaşları ve akrabalarının katıldıkları düğünde zaman zaman duygusal anlar yaşayan çifti Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı’nın yanı sıra Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz, ve AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de yalnız bırakmadı. Engelli çiftin evlenmesine yardımcı olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür eden Vali Erol Ayyıldız, çiftin yaşayabilecekleri tüm sıkıntılarda her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Vali Ayyıldız, çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, çeyrek altın hediye etti.

Tedavi Masrafları Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’dan…

Engelli çiftin düğününü yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Adnan Menderes Üniversitesi olarak hep güzelliklerin peşinde olacaklarını ifade etti. Çifte düğün hediyesi olarak tedavi giderlerini üstleneceklerini kaydeden Bircan, “Bu makamlar geçici. Elimizden geldiği ve dilimizin döndüğü kadar tüm güzellikleri yapmaya çalışacağız. Bu kardeşlerimiz için ne yapabilirsek bizim için büyük bir onur ve şeref olacak. Düğünden sonra damadımızın ilk önce çenesiyle ilgili sorununu çözmeye çalışacağız. Gelin hanımı da sağlık kontrolünden geçirerek yapılabilecek tüm tedavilerini sağlayacağız. Bütün imkânlarımızı bu çift için seferber edeceğiz. Onlar bir yola çıkmışlar; Allah yardımcıları olsun ancak bize de onlara yardımcı olmak düşer.” dedi.

Yuva Kurduğumuz İçin Mutluyuz, Gururluyuz!

Çiftin evlenmesine öncülük eden Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, "Bu iki gencimizi böyle bir mutluluğa eriştirdiğimiz ve onlara yuva kurduğumuz için mutlu ve gururluyuz. Bize bu konuda maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Hem Sevdiğine hem Akülü Aracına Kavuştu 

Çiftin Nazilli’nin Karaçay Mahallesi’nde yaşayacakları ev, Aymelek Derneği ve hayırseverler tarafından döşenirken, Özgür Yılmaz hayırseverlerin desteğiyle yıllardır özlemini çektiği akülü tekerlekli sandalyesine de kavuştu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN