Bozdoğan MYO, XII. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’nda Sosyal Market Projesini Tanıttı

16.10.2024
Üniversitemiz Bozdoğan Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nurdanur Tavlan Soydan’ın hazırladığı “Geri Dönüşümden Paylaşıma: Üniversitelerde Sosyal Sorumluluk Kapsamında Sosyal Market Projesi” başlıklı bildiriyle Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen XII. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’na (UMYOS) katıldı.

Sempozyumda Bozdoğan MYO tarafından faaliyetlerine devam eden Sosyal Market projesinin kapsamı, geri dönüşüme yönelik öğrencilerin gerçekleştirdiği faaliyetler, bağışların yönetimi ve kaynak dağıtımı, projenin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik katkıları ve toplumsal katkıları hakkında bilgiler verildi. Sunumun ardından sempozyum katılımcıları ve dinleyiciler, Sosyal Market projesinin kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında önemli bir farkındalık yaratacağı yönünde olumlu geri bildirimlerde bulundu.