Bozdoğan MYO Performans Toplantısı Gerçekleşti

07.01.2021
Üniversitemiz Bozdoğan Meslek Yüksekokulu (MYO) 2020 yılı için Performans Değerlendirme Toplantısı, 28 Aralık 2020 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya, program bazında öğrenci temsilcileri de katıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bilginer Tuna açılış konuşmasında, uzaktan eğitimde sürecinde Üniversitemizin başarısına vurgu yaparak desteklerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz başta olmak üzere tüm rektör yardımcılarına ve ADÜZEM Eğitim Portalı Sorumlusu Toros Katılmış’a teşekkürlerini iletti.

Toplantıda, 2020 yılı içerisinde Bozdoğan Meslek Yüksekokulu’nun yaptığı faaliyetler, akademik çalışmalar, öğrencilerin başarı durumları hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğretim elemanlarının görüş ve önerilerini ilettiği toplantı, öğrenci temsilcilerinin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.