Bozdoğan MYO’dan ‘Mektuplarla Çanakkale’ Gösterisi

19.03.2018
Bozdoğan Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıldönümü dolayısıyla hazırlanan “Mektuplarla Çanakkale” adlı gösteri 15 Mart 2018 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda sahnelendi.

Çanakkale ruhunu anlatabilmek adına hazırlanan gösteri, Bozdoğan MYO öğrencileri, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurdanur Tavlan Soydan ve Yüksekokul Sekreteri Ülkü Altındağ tarafından gerçekleştirildi.

Gösteriye, Bozdoğan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuran Aysul, Bozdoğan İlçe Kaymakamı Murat Akyüz, Jandarma Yüzbaşı Yaşar Görmez, İlçe Emniyet Amiri Vekili Eşref Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Madran, Bozdoğan İlçe Müftüsü İsa Ada ve çok sayıda öğrenci katıldı.

birçok yakınını ve sevdiklerini geride bırakıp cepheye vatan savunmasına giden Türk askerleri ile istilacı devletlerin askerlerinin cephede karşılaşması sırasında yazdığı mektupların konu edildiği gösterinin sonunda, oyunculara teşekkür belgeleri Bozdoğan İlçe Kaymakamı Murat Akyüz tarafından verildi.