Söyleşide; zihinsel gelişim, bağışıklık sistemi, kalp sağlığı ve kemik yapısının güçlenmesinde balık tüketiminin rolünü anlatan Dr. Öğr. Üyesi Ertosluk, çocuklarda sağlıklı beslenme alışkanlıklarının erken yaşta kazandırılmasının gerekliliğini vurguladı. Ayrıca balığı sevmeyen çocuklar için alternatif tüketim yöntemleri önerdi ve su ürünleri sektörü ile ilgili meslekler hakkında öğrencilere bilgi verdi.
Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen canlı alabalık gösterimi ile öğrencilerin ilgisinin artırılması ve su canlılarına karşı farkındalıklarının geliştirilmesi hedeflendi.
Söyleşiye, Bozdoğan Fatih İlkokulu öğretmenlerinden Başöğretmenler Nasuh Cengiz, Nuran Telef, Dilek Birsin, Özlem Karataş ile Uzman Öğretmenler Cemal Atabey ve Esin Albayrak da katılım sağladı.
Üniversitemizde “Tarımsal Kuraklık ve Etkin Su Kullanımı” Paneli Gerçekleşti
Eğitim Fakültesi 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Kuşadası Meslek Yüksekokulu, TÜBİTAK 4004 Projesi Kapsamında BİLSEM Öğrencilerini Ağırladı
Uluslararası Dijital Sanat Festivali IDAF25’e ADÜ’den Tasarım Dokunuşu
3. Piyano Festivali, ADÜFEST Kapsamında Sanatseverleri Buluşturdu
Üniversitemizden Küresel Başarı: THE 2025’te ADÜ Büyük Yükseliş Gösterdi
Deney Hayvanı Kullanım Sertifikası Kursunu Tamamlayan Katılımcılara Sertifikaları Takdim Edildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu