Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Bozdoğan MYO’da Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

10.10.2024
Üniversitemiz Bozdoğan Meslek Yüksekokulunda (MYO) 9 Ekim 2024 tarihinde düzenlenen oryantasyon toplantısında, Meslek Yüksekokul öğrencileri, eğitim-öğretim hayatlarına dair önemli bilgiler edindi.

Akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tayfun Şahin, meslek yüksekokulun genel tanıtımını yaparak öğrencilere OBİS (Öğrenci Bilgi Sistemi) ve ADÜZEM kullanımı hakkında bilgilendirmede bulundu.  

Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nurdanur Tavlan Soydan, toplantının devamında 2024-2025 Bahar yarıyılında ilk kez uygulamaya geçecekleri “İşletmede Mesleki Uygulama Modelini” tanıttı. Uygulamanın sunduğu avantajları vurgulayarak, öğrencilerin üç dönem sınıf ortamında eğitim alacaklarını, bir dönemde ise sektör tecrübesi kazanacaklarını ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Soydan, ayrıca öğrencilere ücretsiz gıda, giysi ve ev eşyası desteği vermek amacıyla başlatılan “Sosyal Market Projesi” hakkında detaylı bilgiler vererek, bu projenin öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı ve geri dönüşümü de artırmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri hakkında bilgilendirme yapan Dr. Öğr. Üyesi Nurdanur Tavlan Soydan, projelerin, öğrencilerin araştırma becerilerini geliştirmelerine ve bilimsel dünyaya adım atmaları için fırsatlar sunmasına olanak tanıdığı ifade etti.

Öğrencilerin, Bozdoğan Meslek Yüksekokulunun dinamik yapısı ve sunduğu olanaklarla tanıştığı oryantasyon toplantısı, öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN