Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Bozdoğan Meslek Yüksekokulunun 3 Farklı Projesine TÜBİTAK’tan Destek

23.03.2023
Üniversitemiz Bozdoğan Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından, Dr. Öğr. Üyesi Nurdanur Tavlan Soydan’ın danışmanlığında 2022 yılı içerisinde TÜBİTAK'a sunulan üç ayrı proje, TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Bozdoğan MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinden Pelinsu Dadak ve İrem Aydoğan’ın “Duygusal Emek, İşe Bağlı Gerginlik ve İş Tatmini İlişkisi: Saç Bakım ve Güzellik Salonu Çalışanları Üzerine Bir Araştırma”, Hasret Karakuş ve Hamza Yorulmaz’ın “Kamu Çalışanlarında Duygusal Emek, İş-Aile Çatışması ve Yaşam Tatmini İlişkisinin Araştırılması”, Yasemen Kaymaz ve Medine Baba’nın “Üniversite Öğrencilerinde Para Sevgisi ve Girişimcilik Niyeti İlişkisi” isimli projeleri, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü.

MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bilginer Tuna, proje ekiplerini tebrik etmek için düzenlediği çevimiçi toplantıda proje deneyiminin öğrencilerin kariyerlerine önemli bir katkısı olacağını ifade ederek projesi desteklenen öğrencileri kutladı ve  başarılarının devamını diledi. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN