Boks Şampiyonu Öğrencimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

14.03.2016
Üniversitelerarası Türkiye Boks Şampiyonası‘nda Türkiye şampiyonu olan Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Sedat Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 10 Mart 2016 tarihinde makamında ziyaret etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 1-5 Mart 2016 tarihleri arasında Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 37 üniversitenin katıldığı Üniversitelerarası Türkiye Boks Şampiyonası’nda, Türkiye şampiyonluğunu yakalayan Sedat Demir, Üniversitemizi temsil etmekten büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bircan Üniversite olarak her zaman sporu desteklediklerini belirterek Sedat Demir’i göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik etti.