Blok Zincir Konulu Söyleşi Gerçekleşti

10.01.2022
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde, (İİBF) 6 Ocak 2022 tarihinde ‘Blok Zincir’ konulu söyleşi gerçekleşti.

Doç. Dr. Engin Çakır’ın danışmanlığını yaptığı ADÜ Blok Zincir Topluluğu’nun düzenlediği söyleşinin ilk konuğu, ADÜ Teknokent’te faaliyet gösteren SciMatic Müdürü Dr. Said Nadeem oldu.

Blok zincirin işleyişi konusunu ele alan Dr. Said Nadeem, geleceği şekillendireceği düşünülen blok zincir teknolojisi ve bu teknolojinin kaçınılmaz küresel etkileri hakkında bilgi verdi. SciMatic’in oluşum sürecine değinerek blok zincir teknolojisi ve kripto para birimleri konularında öğrencilere gelecekte neler yapabileceklerini aktaran Nadeem, kripto para birimlerine doğru yatırımlar yapabilmenin, blok zincir teknolojisini iyi anlayarak gerçekleşebileceğini ifade etti.