Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

BESYO Üniversitemizi Başarıyla Temsil Ediyor

13.03.2018
Üniversitemiz Kick Boks Takımı 5 kişi ile katıldığı, 6-11 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’ndan Türkiye şampiyonluğuyla döndü.

İki siklette Türkiye Şampiyonu olarak 2 altın madalyayı kazanan öğrencilerimiz, Türkiye üçüncülüğünü de elde ederek Üniversitemize bir gurur daha yaşattı. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Kürşat Karacabey, öğrencilerini vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutlayarak, desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür etti.

Ayrıca Avrupa Şampiyonası hazırlık kampında bulunan öğrencimiz milli boksör Sema Çalışkan da gururumuz olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 7. kez Türkiye Şampiyonluğunu elde etmenin mutluluğunu yaşayan Çalışkan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’ın davetlisi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resepsiyonuna katılarak Üniversitemizi başarıyla temsil etti.

            Önümüzdeki günlerde Spor Bilimleri Fakültesi olmaya hazırlanan BESYO’yu ve öğrencilerini tebrik eder, bundan sonraki müsabakalarında başarılar dileriz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN