BESYO Şampiyonluğa Doymuyor

14.05.2018
Üniversitemizin ödüllere doymayan okulu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 5-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 11 branşta 5 binin üzerinde sporcunun katıldığı Koç Fest final müsabakalarından da şampiyonluklarla döndü.

Adana’da gerçekleştirilen 52 üniversitenin mücadele verdiği Türkiye Şampiyonası final müsabakalarında, Atletizmde 24 Altın, 8 Gümüş ve 6 Bronz madalya ile Türkiye rekoru kırarak birinci olan Üniversitemiz, Basketbolda da şampiyon olarak Süperlig'e çıkmayı başardı.

Koç Fest final müsabakalarında bir başarı da A Klasmanı Süper Ligi Grekoromen Erkek Takımımızdan geldi. Final grubunda 6 altın, 1 bronz madalya alan Takımımız Türkiye Şampiyonu oldu.

Öğrencilerimizi ve antrenörlerini sosyal medya hesabından tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan “Öğrencilerimizin başarılarına artık yetişemiyoruz.” dedi.