BESYO Öğrencimizin Dikkat Çeken Başarısı

18.02.2016
Yerel ve ulusal basının, ilk başörtülü kadın futbolcu olması nedeniyle ilgi gösterdiği ve bu alandaki başarılarıyla adından söz ettiren Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Rabia Atmaca, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 12 Şubat 2016 tarihinde makamında ziyaret etti.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 2. Grup takımlarından 7 Eylül Gençlikspor’da mücadele eden Rabia Atmaca, Rektörümüz Prof. Dr. Bircan’a futbol kariyerini anlatarak, sporun evrensel bir dili olduğunu ve futbolda en üst noktalara gelmek için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Atmaca’nın Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancını belirterek, Atmaca’ya futbol hayatında başarılar diledi.