Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Basın Kartı Yönetmeliği Üniversitemizde Tanıtıldı

15.04.2016
Basın Yayın Enformasyon (BYEGM) Muğla Bölge Müdürlüğünün, Üniversitemizde düzenlediği toplantıda “Basın Kartı Yönetmeliği” ile ilgili bilgilendirme 13 Nisan 2016 tarihinde İletişim Fakültesi stüdyosunda yapıldı.

Toplantıya BYEGM Muğla Bölge Müdürü Cavit Okur, Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hicabi Arslan, Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Arş. Gör. Ali Emre Dingil, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ve il genelinde çalışan gazeteciler ile Sosyal Güvenlik Kurumu Aydın İl Müdürlüğünden uzmanlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan BYEGM Muğla Bölge Müdürü Cavit Okur, toplantıya imkân sağlayan Üniversitemize ve diğer kurumlara teşekkür ederek çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Yapılan sunumlarında BYEGM Uzman Yardımcıları Gülçin Umut ve Zerrin Garip, “Basın Kartı Yönetmeliği” hakkında kuruluşların ve şahısların sağlaması gereken şartları anlattı. Bunun yanı sıra gazetecilerden gelen soruların da cevaplandığı toplantıda basın kartının avantajları ve basın kartı çeşitleri tanıtıldı.

Toplantının sona ermesinin ardından BYEGM Muğla Bölge Müdürü Cavit Okur, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti. Yerel basına gösterilen ilgi ve Aydın Basını Gazeteci Çalıştayı dolayısıyla teşekkür ederek bu tür konularda işbirliğine her zaman hazır olduklarını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Bircan ise yerel basının önemine değinerek Üniversite bünyesinde çeşitli organizasyonların yapılabileceğini söyledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN